top of page
LÖRDAG_MORGON_LIGGANDE-48.JPG

VÅRA PASS

HIT Anchor

PASS

HIGH INTENSITY

Fokus: Uthållighet 

High Intensity är vårt högintensiva pass där vi utmanar uthållighet & pannben! Inget pass är det andra likt förutom att de alltid utlovar kreativa upplägg, skratt och svett! Vi tränar både med kroppsvikt och fria vikter där vi engagerar hela kroppen i varierande övningar! 

INTENSELINA-44.jpg
HEAVY Anchor
LÖRDAG_MORGON_LIGGANDE-11.JPG

PASS

THE HEAVY BOX

Fokus: Styrketräning

Passet för dig som vill utmanas och utvecklas inom styrketräning. Fokuset är teknik och att bygga en stark kropp på rätt sätt. Vi hjälper att individanpassa övningar och belastning så att det ska passa just dig och din utveckling. Våra Heavy Box pass delas upp i olika fokusområden: FULL BODY, LOWER BODY, UPPER BODY.

WOD Anchor

PASS

THE CIRCLE

Fokus: Styrka & uthållighet

Vi älskar cirkel!! Vi jobbar med stationer i en variation av övningar, tidsintervaller och upplägg! Vi utmanar ditt flås, styrka, och uthållighet! Är du redo att ge allt medans sekunderna tickar ner??

BOXEN_SCREENGRABS_CONTRAST-18 (1).JPG
AW Anchor
INTENSELINA-22 (5) 2.jpg

PASS

AFTERWORK(OUT)

Fokus: Styrka, Uthållighet, DISCO-Pump 😁

IT'S FRIDAY! På fredagar firar vi in helgen tillsammans med ett magiskt disco-pass där vi plockar ihop våra favoritövningar. Vi slänger in våra favoritlåtar och gamla godingar medans vi jobbar på discopumpen! Fys före fredagsmys!

bottom of page