top of page

VILKA ÄR VI?

I januari 2022 öppnade The Functional Box upp sina portar för första gången. Ett träningscenter som en gång enbart var en dröm förverkligades. Vår vision är att bjuda in till en familjär känsla och gemenskap mellan coacher och medlemmar. Vi vill vara mer än ett träningscenter och skapa en stor träningsglädje för alla som deltar!

Vi fokuserar vi på en hälsosam, utmanande men framförallt ROLIG träning. Våra pass är uppbyggda så att varje person ska kunna utvecklas utifrån sina förutsättningar och mål. Vi kombinerar styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa en allsidig träning som ger resultat. Alla våra pass leds av en coach som noggrant visar varje övning och ser till att den utförs korrekt för att minimera skador och maximera effekt.

Vi älskar att få vara kreativa i våra passupplägg tillsammans med ett tydligt syfte, musik, ljussättning och att skapa den där stämningen som får dig att vilja ge allt! Vi tränar både utomhus och inomhus beroende på årstid! Vårt fokus är din utveckling och att hålla din träningsglädje på topp! Träna hårt, ha kul och må bra!

MEET THE TEAM

Hjärtat av The Functional Box är våra Coacher som vecka ut och vecka in programmerar och leder varierande, roliga och fartfyllda pass!

bottom of page