top of page

PERSONLIG TRÄNING

Vill du ha en session på Boxen och gå igenom utrustningen? Är du intresserad av att fila på din teknik? Vill du ha vägledning och pass skapade efter dina specifika träningsmål? Weightlifting? Behöver du någon som finns med dig på din träningsresa som peppar och firar framgångar tillsammans med dig?

Då har du hamnat rätt!

PERSONLIG TRÄNARE

LINA BJÄREVALL

Vår personliga tränare Lina har många års erfarenhet av att coacha människor inom träning och har själv en idrottsbakgrund inom diverse sporter. Lina är förutom personlig tränare även utbildad hälsocoach, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör.

Förutom att coacha individuellt så är Linas stora passion att träna människor i grupp och tar mer än gärna emot PT small groups. Kontakta Lina för mer information!

"Att få träna människor är min absolut största passion i livet. Jag vill, förutom att hjälpa dig nå dina mål, oavsett hur stora eller små, även hjälpa dig att skapa en stämning och en positiv känsla kring träning och våra PT-timmar. Personlig kontakt, tillit och ett fint band tror jag är nyckeln till en framgångsrik träningsresa! Mitt mål är att du ska känna trygghet, glädje och en längtan till nästa pass!"


 
Fyll i formuläret nedan så bokar vi in en kostnadsfri konsultation!

IMG_7169.JPG
IMG_7546.JPG

PERSONLIG TRÄNARE

NICK HEDEMYR

Vår personliga tränare Nick har en elitidrottsbakgrund inom ishockey och avslutade sin karriär för ca 3 år sedan. De 2 senaste åren har Nick ägnat sig åt Crossfit och har även tävlat inom detta och planerar att fortsätta med det! 

Nick tar även emot idrottslag på boxen och har ett brinnande intresse för idrottsspecifik träning. Kontakta Nick för mer information kring sommarfys och försäsongsträning.

 

"Som coach/personlig tränare är jag lyhörd, närvarande och engagerad. Jag eftersträvar alltid att mina klienter ska känna att träningen är utvecklande, att ha roligt tillsammans under resans gång och såklart, att träningen är utmanande!"


 
Fyll i formuläret nedan så bokar vi in en kostnadsfri konsultation!

bottom of page